markjorike.reismee.nl

Cartagena en Medellin

Heeee allemaal,

Het heeft even geduurd, maar daar zijn we weer....

Hebben drie nachten in Cartagena gezeten en zijn de eerste avond uit eten gewqeest in een sushi restaurant, dit was een erg lekker maaltijd. ´s Avonds bij het hostel (het meest lelijke hostel met het meest onvriendelijke personeel) wat biertjes gedronken en gaan slapen in onze kamer met alleen een ventilator. Tenminste dat dacht Jorike, die is de eerste nacht hondsberoerd geworden.....lekker sushi!!!! Volgende dag in bed gelegen omdat Jorike zich te beroerd voelde om iets te doen. Zijn verhuisd naar een andere kamer met airco omdat het niet uit te houden was in de kamer met alleen maar ventilatie. De dagen erna hebben we de stad verkend en hebben we een afscheidsborrel gehad van Richard (de Engels Jongen waar we ongeveer 2 weken mee samen hebben gereist).

Zijn vandaag aangekomen in Medellin in een nachtbus met een reis van 14uur, begonnen de reis in het warme Cartagena maar onderweg hebben we het klimaat van de Noordpool zeker gehaald. De buschauffeur zal het wel warm hebben gehad want Jorike haar neus was ijskoud.

Zijn in het hostel maar gaan slapen want hadden niet of amper geslapen in de bus.

Daarna even de stad in gegaan met de metro en wat gegeten in Zona Rosa. Komen we terug in het hostel en blijkt dat er een GRATIS vrijdag avond barbeque is, hadden wij nederlanders dit nou maar geweten.

Tot zover onze niet zo spannende afgelopen dagen

Wink

Dikke kus van ons

Reacties

Reacties

Lucy Luc

Hey Mark en Jorike,

Wanneer krijgen we de foto's van jullie in je afritsbroeken nou te zien? ;-)

Klinkt goed allemaal! Keep on truckin'

JK

M to the Gizzle, gefeliciteerd!

Marcel

Mark, Ben jij niet jarig vandaag. Van harte! maak er een mooie dag van.

Merijn

Romarkio en Jorike! Gaan jullie me nou heel het jaar jaloers maken met deze verhalen? Super man, echt vet wat jullie aan het doen zijn! Over tien minuten heb ik weer vergadering... das ook leuk....! Veel plezier!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!